Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen. Peper schoonmaken(, zaadjes verwijderen) en peper fijn snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen. Ca. 1 minuut zacht fruiten. Inhoud van blik tomaten en peper toevoegen en ca. 4 minuten verwarmen. In wok rest van olie verhitten. Andere teentje knoflook uitpersen en ca. 1 minuut zacht fruiten. Garnalen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en door tagliatelle scheppen. Sla mengen met dressing. Tagliatelle serveren met garnalen en salade.
Pittige tagliatelle met garnalen

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen. Peper schoonmaken(, zaadjes verwijderen) en peper fijn snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen. Ca. 1 minuut zacht fruiten. Inhoud van blik tomaten en peper toevoegen en ca. 4 minuten verwarmen. In wok rest van olie verhitten. Andere teentje knoflook uitpersen en ca. 1 minuut zacht fruiten. Garnalen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en door tagliatelle scheppen. Sla mengen met dressing. Tagliatelle serveren met garnalen en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g groene tagliatelle
2 teentjes knoflook
1 rode peper
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes
2 bakjes cocktailgarnalen
1 zak gemengde sla
1 cup vinaigrette
Dit heb je nodig
wok