Broodje gerookte zalm
Dit broodje zalm heeft het allemaal: hüttenkäse, bieslook, peterselie en basilicum. Dat is een lunch om van te genieten!
225 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
10 gram verse bieslook
verse bieslook
4 takjes verse peterselie
verse peterselie
8 gram verse basilicum
verse basilicum
200 gram koelverse hüttenkäse kaas
koelverse hüttenkäse kaas
4 afbakkaiserbroodjes
afbakkaiserbroodjes
100 gram gerookte zalm
gerookte zalm
1 limoen
limoen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Verwarm de ovengrill voor. Knip de bieslook en peterselie boven een kommetje heel fijn. Leg de blaadjes basilicum op elkaar, rol in de lengte op tot 'sigaartje' en knip in dunne reepjes. Meng de hüttenkäse door de kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de broodjes op de snijplank en snijd voorzichtig doormidden. Leg de helften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rooster onder de hete grill in 2 min. goudbruin. Snijd de zalm in repen.
Bestrijk de onderste helft van de broodjes royaal met de kruidenkaas en leg de zalm erop. Dek af met bovenkant van de broodjes. Snijd de limoen in 4 partjes en leg naast de broodjes.
Broodje gerookte zalm
Dit broodje zalm heeft het allemaal: hüttenkäse, bieslook, peterselie en basilicum. Dat is een lunch om van te genieten!

4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Knip de bieslook en peterselie boven een kommetje heel fijn. Leg de blaadjes basilicum op elkaar, rol in de lengte op tot 'sigaartje' en knip in dunne reepjes. Meng de hüttenkäse door de kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de broodjes op de snijplank en snijd voorzichtig doormidden. Leg de helften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rooster onder de hete grill in 2 min. goudbruin. Snijd de zalm in repen.
Bestrijk de onderste helft van de broodjes royaal met de kruidenkaas en leg de zalm erop. Dek af met bovenkant van de broodjes. Snijd de limoen in 4 partjes en leg naast de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
10 g verse bieslook
4 takjes verse peterselie
8 g verse basilicum
200 g koelverse hüttenkäse kaas
4 afbakkaiserbroodjes
100 g gerookte zalm
1 limoen




