bewaar
Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
bewaar

Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham

Een feest op tafel.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

12 porties

320 g

paaseibolletjes

½

komkommer

150 g

roomkaas met bieslook

85 g

rucola

2 plakken

Goudse belegen kaas 48+

55 g

gegrilde beenham

50 g

gerookte zalm

Een feest op tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het breekbrood in z’n geheel in ca. 6-8 min. in het midden van de oven af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de halve komkommer in plakjes.

2

Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd die doormidden. Besmeer de onderste helften met de roomkaas en verdeel de sla erover. Beleg ¼ broodjes met kaas, ¼ broodjes met ham en ¼ broodjes met zalm. Verdeel de komkommerplakjes erover, leg de bovenste helften erop en serveer op een platte schaal.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham

Een feest op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig