Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham

De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

10 min. bereiden, 8 min. oventijd

4.7/5

(6)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 1 witbrood in stervorm

    witbrood in stervorm

  • 75 gram AH Biologisch roomkaas naturel

    AH Biologisch roomkaas naturel

  • 4 plakken belegen kaas

    belegen kaas

  • 55 gram gerookte slagersachterham

    gerookte slagersachterham

  • 100 gram gerookte zalm

    gerookte zalm

  • 0.5 bakje Biologische tuinkers

    Biologische tuinkers

Allerhande Ontbijtbox 2018 - Allerhande Ontbijtbox 2018

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.

  2. Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers. Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.

  • bereidingstipDe aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.

Wat vond je van dit recept?

Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham

De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig