Ster­brood met ge­rook­te zalm, kaas & ach­ter­ham

De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

  • brunch
  • 12 stuks
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. oventijd
(2) waardeer
brunch De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin. 12 stuks
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.
  2. Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers. Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.

bereidingstip:

De aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.

Advertentie

Tags
Ook te zien in
Allerhande Ontbijtbox 2018

Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ster­brood met ge­rook­te zalm, kaas & ach­ter­ham

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 1 witbrood in stervorm

Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.

3
3

Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden.

4
4
  • 75 g AH Biologisch roomkaas naturel
  • 4 plakken belegen kaas
  • 55 g gerookte slagersachterham
  • 100 g gerookte zalm
  • ½ bakje Biologische tuinkers

Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers.

5
5

Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.

bereidingstip:

De aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.