Broodbol met reuzenbonensalade

850 kcal

25 min. bereiden

3/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 16-17 - 2003 week 16-17

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.

Wat vond je van dit recept?

Broodbol met reuzenbonensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig