Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
bewaar
bewaar

Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes

35 min. bereiden
44waarderingen

Aan de slag

1

Appels schillen, klokhuis verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden. In steelpan appelblokjes met appelsap en suiker aan de kook brengen. Vuur laag draaien, ca. 10 minuten laten sudderen tot appel zacht is. Mosterd erdoor roeren en geheel nog ca. 5 minuten laten inkoken. Pureren en mosterd-appelmoes laten afkoelen. Op smaak brengen met zout en peper.

2

Ovengrill voorverwarmen. Van brood 8 dikke sneden snijden. In kom dressing kloppen van citroensap, 3 eetlepels olie en zout en peper naar smaak. Veldsla door dressing scheppen. Rest van olie en 1 eetlepel grof gemalen peper door elkaar roeren. Brood op bakplaat onder grill schuiven en in ca. 2 minuten goudbruin en krokant roosteren (= bruschette). Bruschette halveren, op serveerschaal leggen en besprenkelen met peperolie. Beleggen met ham en schep mosterd-appelmoes, garneren met toefjes veldsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig