Spinazieburrito's

We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!

575 kcal

25 min. bereiden, 15 min. oventijd

3.6/5

(273)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal


2003 week 16-17 - 2003 week 16-17

Aan de slag

  1. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in ca. 3 min. rul. Voeg de seasoningmix (uit de doos) en het water toe. Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk met een lepel het vocht eruit. Schep de spinazie door het gehaktmengsel. Schep de kaas erdoor. Was de tomaten en snijd in stukjes.

  3. Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat over de tortilla's en rol op. Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's in de ovenschaal, verdeel de room erover en bestrooi met de rest van de kaas. Laat de burrito's in ca. 15 min. in de oven bruin kleuren. Serveer met salsa (uit doos).

  • combinatietipLekker met salade van friséesla en yoghurtdressing.

Wat vond je van dit recept?

Spinazieburrito's

We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig