Kraaksla
Kraaksla
bewaar
bewaar

Kraaksla

20 min. bereiden
6waarderingen

Aan de slag

1

Was de paprika's en snij het bovenste kapje (met steeltje) ervan af. Snij de paprika's van boven naar beneden doormidden en snij de zaadjes en de zaadlijsten (het witte gedeelte) eruit. Snij de paprika's in brede repen en dan in kleine stukjes.

2

Snij de sneetjes brood in kleine vierkantjes. Laat de boter smelten in een koekenpan. Doe de broodstukjes erbij en zet het vuur wat hoger. Bak de broodstukjes krokant. Nu zijn het croutons. Schep ze daarna uit de pan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.

3

Doe de sla in een slakom en meng er de paprikastukjes door. Schenk de sladressing erover en meng de salade door elkaar.

4

Verdeel daarna de croutons over de salade.

algemeenEet patat en een lekker sateetje bij de 'Kraaksla'! Sateetjes kun je kant-en-klaar kopen en hoef je alleen maar op te warmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kraaksla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig