bewaar
Visburger
Visburger
bewaar

Visburger

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

olie

2

tomaten

4 blaadjes

sla

2

zoetzure augurken

2 x 2

kabeljauwburgers

4

zachte witte bolletjes

4 el

Thousand Island dressing

Dit heb je nodig

  • invetkwastje

Aan de slag

1

Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.

2

Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.

3

Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.

4

Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.

5

Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig