Ingrediënten
4 personen
3
rode uien
1
komkommer
4 eetlepels
Thousand Island dressing
4 eetlepels
olijfolie
2 schaaltjes
Tivall Onion Burgers
1
stokbrood
100 g
zachte geitenkaas
zout
versgemalen peper
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.
Uienburgers met komkommersalade

hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)3 rode uien
1 komkommer
4 eetlepels Thousand Island dressing
4 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Tivall Onion Burgers
1 stokbrood
100 g zachte geitenkaas
0 zout
0 versgemalen peper