Uienburgers met komkommersalade
Uienburgers met komkommersalade

Uienburgers met komkommersalade

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rode uien

1

komkommer

4 eetlepels

Thousand Island dressing

4 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

Tivall Onion Burgers

1

stokbrood

100 g

zachte geitenkaas

zout

versgemalen peper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.