Pittige vispizza
Pittige vispizza

Pittige vispizza

20 min. bereiden
15 min. wachten
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

mix voor pizzabodem

1 pakje

sugo pastasaus pikant

1 blikje

roze zalm

3

uien

1

rode peper

1 zakje

gemalen belegen kaas

1 zakje

gemengde sla

1 bakje

thousand Island-dressing

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Pizzadeeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Besmeren met sugosaus. Zalm laten uitlekken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Peper schoonmaken, pitjes verwijderen en heel fijn snipperen. Ui, peper en zalm over pizza verdelen. Kaas over pizza strooien. Pizza in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen sla mengen met dressing. Pizza serveren met salade.