Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Verkruimel de kaas en hak de walnoten grof. Schil de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in plakjes en besprenkel met1 el (per 4 personen) van de dressing. Meng de bleekselderij, appel, noten, kaas en de rest van de dressing. Verdeel de salade over borden. Strooi de kappertjes erover.
- combinatietipLekker met bruin stokbrood.
Gerelateerde recepten
Bleekselderijsalade met mosterddressing

voorgerecht
4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Verkruimel de kaas en hak de walnoten grof. Schil de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in plakjes en besprenkel met1 el (per 4 personen) van de dressing. Meng de bleekselderij, appel, noten, kaas en de rest van de dressing. Verdeel de salade over borden. Strooi de kappertjes erover.
combinatietip:Lekker met bruin stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 struik bleekselderij
100 g Danablu blauwaderkaas 50+
50 g gepelde walnoten
1 Elstar appel
4 el vinaigrette mosterd
2 el kappertjes