Spaghetti met mozzarella
Spaghetti met mozzarella
bewaar
bewaar

Spaghetti met mozzarella

25 min. bereiden
20 min. wachten
185waarderingen

    Aan de slag

    1

    Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Spaghetti met mozzarella

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig