Couscous met biefstukspiesen

495 kcal

30 min. bereiden

2.9/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéstokje


2003 week 24-25 - 2003 week 24-25

Aan de slag

  1. Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes. Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.

  2. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min. Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.

Wat vond je van dit recept?

Couscous met biefstukspiesen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig