Teriyaki vispakketjes

555 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram snelkookrijst

    snelkookrijst

  • 2 rode pepers

    rode pepers

  • 1 prei

    prei

  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet

    kabeljauwfilet

  • 8 eetlepels teriyaki marinade & saus

    teriyaki marinade & saus

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 zak Thaise roerbakmix

    Thaise roerbakmix

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue


2005 week 26-27 - 2005 week 26-27

Aan de slag

  1. Barbecue aansteken en op temperatuur laten komen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Vier stukken aluminiumfolie (25 x 25 cm) op werkvlak uitspreiden. Vis, rode peper en prei erover verdelen. Van teriyaki 2 el erover sprenkelen en pakketjes goed dichtvouwen. Pakketjes op hete barbecue in 10-15 min. gaar laten worden. Rijst laten uitlekken en afkoelen. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix 5 min. roerbakken. Gewokte groente door rijst scheppen en met rest van teriyaki op smaak brengen. Vispakketjes met rijstsalade serveren. Lekker met Javaanse kroepoek.

Wat vond je van dit recept?

Teriyaki vispakketjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig