Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.
Gerelateerde recepten
Shoarmaspies met komkommersalade

hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teentje knoflook
3 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel shoarmakruiden
4 biefstukken
2 komkommers
1 bakje wortel-selleriesalade
1 pak shoarmabroodjes
½ pot hummus naturel
Dit heb je nodig
satéstokjes