Gevulde pita's met yoghurtsaus
480 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 rode paprika's
rode paprika's
200 gram peultjes
peultjes
2 uien
uien
2 teentjes knoflook
knoflook
200 ml volle yoghurt
volle yoghurt
3 eetlepels zonnebloemolie
zonnebloemolie
1 schaaltje Valess roerbakblokjes mild gekruid
Valess roerbakblokjes mild gekruid
1.5 eetlepel shoarmakruiden
shoarmakruiden
8 shoarmabroodjes
shoarmabroodjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 34-35 - 2006 week 34-35
Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.
Gevulde pita's met yoghurtsaus

hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rode paprika's
200 g peultjes
2 uien
2 teentjes knoflook
200 ml volle yoghurt
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje Valess roerbakblokjes mild gekruid
1½ eetlepel shoarmakruiden
8 shoarmabroodjes




