Gevulde pita's met yoghurtsaus

480 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 rode paprika's

    rode paprika's

  • 200 gram peultjes

    peultjes

  • 2 uien

    uien

  • 2 teentjes knoflook

    knoflook

  • 200 ml volle yoghurt

    volle yoghurt

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 schaaltje Valess roerbakblokjes mild gekruid

    Valess roerbakblokjes mild gekruid

  • 1.5 eetlepel shoarmakruiden

    shoarmakruiden

  • 8 shoarmabroodjes

    shoarmabroodjes

2006 week 34-35 - 2006 week 34-35

Aan de slag

  1. Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde pita's met yoghurtsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig