Pita's met kip en hummus

730 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(72)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 kipfilets

    kipfilets

  • 1 rode paprika

    rode paprika

  • 1 ui

    ui

  • 1 teentje knoflook

    knoflook

  • 5 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 eetlepel azijn

    azijn

  • 1 zak gemengde ijsbergsla

    gemengde ijsbergsla

  • 1 pak shoarmabroodjes

    shoarmabroodjes

  • 1 bakje houmous

    houmous

2006 week 24-25 - 2006 week 24-25

Aan de slag

  1. Oven op 220 °C voorverwarmen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van 3 el olie, knoflook, azijn, zout en peper dressing roeren en met ijsbergsla mengen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kip 8 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen. Shoarmabroodjes 6-8 min. in oven afbakken. Broodjes met kip-paprikamengsel en houmous vullen. Met ijsbergsalade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pita's met kip en hummus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig