Gegrilde kipfilet met tomatensalsa en frites
670 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
Dit heb je nodig
frituurpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 30-31 - 2004 week 30-31
Serveer de kip met de tomatensalsa, frites en salade.
Knip de peterselie fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Pers de knoflook boven de tomaten.
Meng de tomaten met de peterselie en 1/2 el azijn tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de kipfilets in de lengte en bestrooi met peper en zout. Bestrijk ze met 1 el olie.
Gril de kip op de barbecue of onder een matig hete grill aan beide kanten in 12 min. bruin en gaar.
Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rest van de olie met de rest van de azijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de sla.
Gegrilde kipfilet met tomatensalsa en frites

hoofdgerecht
4 personen
670 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Serveer de kip met de tomatensalsa, frites en salade.
Knip de peterselie fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Pers de knoflook boven de tomaten.
Meng de tomaten met de peterselie en 1/2 el azijn tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de kipfilets in de lengte en bestrooi met peper en zout. Bestrijk ze met 1 el olie.
Gril de kip op de barbecue of onder een matig hete grill aan beide kanten in 12 min. bruin en gaar.
Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rest van de olie met de rest van de azijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de sla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
0 verse peterselie
0 tomaten
0 knoflook
0 balsamicoazijn
0 olijfolie
0 kipfilets
0 boer'n friet'n
0 gemengde ijsbergsla extra
Dit heb je nodig
frituurpan




