bewaar
Shanghai paksoi met kruidige vispuree
Shanghai paksoi met kruidige vispuree
bewaar

Shanghai paksoi met kruidige vispuree

35 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 struikjes

Shanghai paksoi

300 g

kabeljauwfilet

1

limoen

2 eetlepels

Thaise vissaus

1 eetlepel

rode currypasta

1 eetlepel

gembersiroop

1

ei

2 eetlepels

olie

½ zakje

verse knoflookbieslook

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • grote ovenschaal

Aan de slag

1

Struikjes paksoi halveren. In pan met ruim water en zout paksoi in 3 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Vis in keukenmachine met limoensap, vissaus, currypasta, gembersiroop en ei pureren tot stevige massa.

2

Oven voorverwarmen op 200 °C. Paksoihelften naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Vismengsel over onderste deel van paksoi verdelen; licht aandrukken. Olie erover druppelen en paksoi in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Gerecht uit oven nemen en bieslook erboven fijnknippen. Serveren met pandanrijst.

Shanghai paksoi met kruidige vispuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig