IJs met speculaasroom en warme kersen
IJs met speculaasroom en warme kersen
bewaar
bewaar

IJs met speculaasroom en warme kersen

10 min. bereiden
86waarderingen

Aan de slag

1

Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door kersenvocht roeren tot vocht bindt. Vocht ca. 1 minuut doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Speculaas verkruimelen en door slagroom scheppen. IJs over vier borden verdelen. Warme kersen ernaast scheppen. Garneren met speculaasroom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJs met speculaasroom en warme kersen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig