Panklare spinazie
De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.
145 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 teen
3
3 el
600 g
25 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 12 - Snelle surprises
Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.
Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Panklare spinazie
De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.

bijgerecht
4 personen
145 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.
Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
3 sjalotten
3 el milde olijfolie
600 g verse bladspinazie
25 g ui-knoflook croutons
Dit heb je nodig
wok




