Panklare spinazie
Panklare spinazie
bewaar
bewaar

Panklare spinazie

De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.

5 min. bereiden
72waarderingen

Aan de slag

1

Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.

2

Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panklare spinazie

De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig