Spinazie-tomaatsalade

Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.

425 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit in een koekenpan met anti aanbaklaag 2/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de spekblokjes uit. Roer de balsamicoazijn en de honing erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd de tomaten in reepjes. Verdeel de spinazie met de tomaat over de borden en lepel de spekjesdressing erop. Schep de aardappelschijfjes ernaast.

Spinazie-tomaatsalade

Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig