bewaar
Eiercurry met naanbrood
Eiercurry met naanbrood
bewaar

Eiercurry met naanbrood

25 min. bereiden
157waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren

2 eetlepels

olie

2

uien

3 teentjes

knoflook

2 cm

verse gemberwortel

1½ eetlepel

milde Indiase currypasta

3

tomaten

1 pak

naanbrood

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 225 °C. Eieren in 8 min. hard koken. In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en gember in 4 min. goudbruin fruiten. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaat erdoor scheppen en geheel nog 2-3 min. bakken. Aan mengsel 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en geheel verwarmen tot dikke saus ontstaat. In oven naanbroden knapperig bakken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren laten schrikken, pellen en halveren. Eieren in saus leggen en nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Naanbrood erbij serveren. Lekker met sperziebonen en komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eiercurry met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig