bewaar
Roerei met mie
Roerei met mie
bewaar

Roerei met mie

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Chinese eiermie

4

eieren

4 eetlepels

olie

1 theelepel

vijf kruidenpoeder

1 zakje

stoneleeks

125 g

taugé

½ zak

panklare spinazie

1 eetlepel

sesamolie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Mie in stukken breken, 4 min. in kokend water wellen en in vergiet laten uitlekken. Eieren loskloppen met 1/2 tl zout. In wok 2 el olie verhitten. Eimengsel in wok op laag vuur al roerend net laten stollen. Roerei op bord scheppen. Wok met keukenpapier schoonvegen en rest van olie erin verhitten. Vijfkruidenpoeder 2-3 sec. bakken, stoneleeks toevoegen en 1 min. bakken. Achtereenvolgens taugé, mie en spinazie in wok al omscheppend 3 min. bakken, tot taugé beetgaar is en spinazie is geslonken. Roerei door mie scheppen en gerecht al omscheppend nog 1-2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout. Sesamolie erover sprenkelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerei met mie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig