Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.
Gerelateerde recepten
Roergebakken rosbief met paksoi

hoofdgerecht
2 personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
125 g Chinese eiermie
4 sjalotten
100 g shii-takes
2 struikjes Shanghai paksoi
3 eetlepels olie
1 schaaltje rosbieflapjes à la minute
½ flesje gember-limoen woksaus
½ zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok