Rosbief met pindasaus en mie
Rosbief met pindasaus en mie
bewaar
bewaar

Rosbief met pindasaus en mie

20 min. bereiden
25waarderingen

Aan de slag

1

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rosbief met pindasaus en mie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig