bewaar
Provençaalse rosbief
Provençaalse rosbief
bewaar

Provençaalse rosbief

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 duopak

krieltjes

1 zak

ratatouillegroentemix

1 theelepel

gedroogde tijm

zout en peper

8

rosbieflapjes à la minute

4 eetlepels

groene olijventapenade

25 g

boter of margarine

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse rosbief

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig