bewaar
Mexicaanse stamppot met kalkoen
Mexicaanse stamppot met kalkoen
bewaar

Mexicaanse stamppot met kalkoen

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

50 g

boter of margarine

1 zak

witte kool

1 zakje

taco seasoningmix

2 schaaltjes

kalkoenfilet à la minute

zout en peper

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

Aan de slag

Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.