Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.
Gerelateerde recepten
Rodekoolstamppot met rundervinken

hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 grote ui
40 g boter of margarine
4 rundervinken
1 zak gekookte rodekool fijngekruid
5 eetlepels rozijnen
1 pak aardappelpuree à la minute