Stamppot met vegetarische balletjes
Stamppot met vegetarische balletjes

Stamppot met vegetarische balletjes

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

groene kool

1

ui

4 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

kerriepoeder

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

2 schaaltjes

vegetarische balletjes

½ zakje

gemalen oude kaas

zout en peper

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.