Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

420 kcal

30 min. bereiden

3.6/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 3 eetlepels vloeibare margarine

    vloeibare margarine

  • 600 gram venkel

    venkel

  • 150 gram worteltjes

    worteltjes

  • 0.5 theelepel gedroogde tijm

    gedroogde tijm

  • 700 gram panklare krieltjes

    panklare krieltjes

  • 500 gram rosbieflapjes à la minute

    rosbieflapjes à la minute

  • 15 gram verse peterselie

    verse peterselie

Gezond eten in het voorjaar - Gezond eten in het voorjaar

Aan de slag

  1. In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.

Wat vond je van dit recept?

Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig