Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
420 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3 eetlepels
600 g
150 g
½ theelepel
700 g
500 g
15 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Gezond eten in het voorjaar - Gezond eten in het voorjaar
In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 eetlepels vloeibare margarine
600 g venkel
150 g worteltjes
½ theelepel gedroogde tijm
700 g panklare krieltjes
500 g rosbieflapjes à la minute
15 g verse peterselie




