Karbonades met kruidenpuree
505 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kg
4
3 eetlepels
1 pot
1 zakje
1 zakje
½ flesje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 14-15 - 2004 week 14-15
Aardappels schillen, wassen, in partjes snijden en in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en karbonades in 15 min. goudbruin bakken. Bieten verwarmen. Bieslook en peterselie fijnknippen. Kookroom verwarmen. Aardappels tot puree stampen met warme room en kruiden. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades serveren met kruidenpuree en bieten.
Karbonades met kruidenpuree

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in partjes snijden en in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en karbonades in 15 min. goudbruin bakken. Bieten verwarmen. Bieslook en peterselie fijnknippen. Kookroom verwarmen. Aardappels tot puree stampen met warme room en kruiden. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades serveren met kruidenpuree en bieten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg kruimige aardappels
4 ribkarbonades
3 eetlepels boter
1 pot rode bieten
1 zakje verse bieslook
1 zakje verse peterselie
½ flesje kookroom light




