Artisjokbodems met kruidenpuree

300 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20 minuten gaar koken. Kervel en bieslook fijnknippen. Aardappels afgieten en met pureestamper fijnstampen. Melk, boter, kaas en kruiden erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Artisjokbodems laten uitlekken. Puree in spuitzak doen en op artisjokbodems spuiten. Bestrooien met paneermeel.

  2. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Artisjokbodems in midden van oven schuiven en puree in ca. 10 minuten goudbruin laten kleuren. Serveren met gebraden rosbief.

Artisjokbodems met kruidenpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig