Gegrilde zalm met zeezout

685 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2004 week 16-17 - 2004 week 16-17

Aan de slag

  1. Zalm op kamertemperatuur laten komen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Dille fijnsnijden. Citroen uitpersen. Dressing kloppen van citroensap, 4 el olie, dille, zeezout en peper naar smaak. Ui pellen, halveren en in dunne plakken snijden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken en afgieten. Sperziebonen mengen met ui en helft van citroendressing. Grillpan verwarmen. Zalm (met keukenkwasttje) dun bestrijken met rest van olie. Vis in 6 min. nét gaar grillen, halverwege draaien (kern mag glazig blijven). Zalmfilet in schuine plakken snijden en royaal bestrooien met zeezout en peper. Zalmfilet serveren met rest van citroendressing, sperziebonensalade en rijst.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde zalm met zeezout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig