Penne met zalm en sperziebonen
700 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram penne
penne
1 zak gebroken sperziebonen
gebroken sperziebonen
1 ui
ui
0.5 eetlepel olijfolie
olijfolie
2 teentjes knoflook
knoflook
2 schaaltjes Schotse zalmfilet
Schotse zalmfilet
2 cups vissaus dille
vissaus dille
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 02-03 - 2002 week 02-03
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.
Penne met zalm en sperziebonen

hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne
1 zak gebroken sperziebonen
1 ui
½ eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook
2 schaaltjes Schotse zalmfilet
2 cups vissaus dille




