Penne met zalm en sperziebonen

700 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram penne

    penne

  • 1 zak gebroken sperziebonen

    gebroken sperziebonen

  • 1 ui

    ui

  • 0.5 eetlepel olijfolie

    olijfolie

  • 2 teentjes knoflook

    knoflook

  • 2 schaaltjes Schotse zalmfilet

    Schotse zalmfilet

  • 2 cups vissaus dille

    vissaus dille

2002 week 02-03 - 2002 week 02-03

Aan de slag

  1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.

Wat vond je van dit recept?

Penne met zalm en sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig