Spaanse wraps
Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!
860 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
½ stuk
1
1
2
3 el
30 g
100 ml
8
4 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 18-19 - 2004 week 18-19
Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Spaanse wraps
Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!

hoofdgerecht
4 personen
860 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g chorizo (worst)
½ stuk krop ijsbergsla
1 paprika groen/rood/geel
1 ui
2 vleestomaten
3 el traditionele olijfolie
30 g fajita seasoning mix
100 ml water
8 tortillawraps
4 el La Morena homemade salsa in pot




