Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.

Gerelateerde recepten

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig