Vispakketjes met citroen-spitskool
Vispakketjes met citroen-spitskool

Vispakketjes met citroen-spitskool

15 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

2 personen

300 g

kabeljauwfilet

6 plakjes

ontbijtspek

5 eetlepels

olijfolie

1 zakje

aardappelpuree à la minute

1 zak

gesneden spitskool

½

citroen

zout

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Vis in 6 gelijke stukken snijden. Om elk stukje vis plakje spek wikkelen. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en vis op middelhoog vuur rondom bruin bakken. Op laag vuur vis in 8 à 10 minuten gaar laten worden. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen. In wok rest van olie verhitten en spitskool ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Citroen goed schoon boenen en helft van schil eraf raspen. Citroen uitpersen. Citroenschil, 1 eetlepel citroensap en 1/2 theelepel zout door spitskool scheppen. Aardappelpuree en spitskool over twee borden verdelen. Op elk bord 3 vispakketjes leggen.