Romige avocado met garnalen
270 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 rijpe
5 eetlepels
½ theelepel
1 teentje
1 bakje
4 sneetjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 46-47 - 2004 week 46-47
Avocado's halveren, pit verwijderen en uithollen. Uitgeholde avocadoschillen bewaren. Vruchtvlees fijnprakken met finesse en cayennepeper. Knoflook pellen en boven avocadomengsel uitpersen. Met zout en peper op smaak brengen. Uitgeholde avocado's met roommengsel vullen. Garnalen over avocado's verdelen. Brood roosteren, diagonaal doorsnijden en bij avocado's serveren.
Romige avocado met garnalen

voorgerecht
4 personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Avocado's halveren, pit verwijderen en uithollen. Uitgeholde avocadoschillen bewaren. Vruchtvlees fijnprakken met finesse en cayennepeper. Knoflook pellen en boven avocadomengsel uitpersen. Met zout en peper op smaak brengen. Uitgeholde avocado's met roommengsel vullen. Garnalen over avocado's verdelen. Brood roosteren, diagonaal doorsnijden en bij avocado's serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rijpe avocado's
5 eetlepels finesse voor verrijken
½ theelepel cayennepeper
1 teentje knoflook
1 bakje cocktailgarnalen
4 sneetjes witbrood




