Warm ricottacakeje met blauwe bessen
Warm ricottacakeje met blauwe bessen
bewaar
bewaar

Warm ricottacakeje met blauwe bessen

15 min. bereiden
35 min. wachten
116waarderingen

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 175 °C. In keukenmachine ricotta, eieren, custardpoeder en basterdsuiker tot glad beslag mengen. Blauwe bessen dicht tegen elkaar aan op bodem van soufflébakjes leggen. Ricottabeslag erop scheppen. Bosbessenjam en balsamicoazijn door elkaar roeren en over cakejes scheppen. In midden van oven ricottacakejes in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken. Uit oven cakejes ca. 5 min. in vorm laten afkoelen. Warm of lauwwarm serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warm ricottacakeje met blauwe bessen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig