IJs met warme stoofpeertjessaus
245 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bakje
1 theelepel
2 eetlepels
½ zakje
8 bolletjes
1 spuitbus
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 02-03 - 2005 week 02-03
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.
IJs met warme stoofpeertjessaus

nagerecht
4 personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje stoofpeertjes
1 theelepel kaneelpoeder
2 eetlepels witte basterdsuiker
½ zakje amandelschaafsel
8 bolletjes vanilleroomijs
1 spuitbus slagroom light




