IJs met warme appelkaneelcompote
230 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pot
4 eetlepels
2 theelepels
4 bolletjes
4
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 20-21 - 2002 week 20-21
In steelpan appelcompote, rozijnen en kaneel zachtjes verwarmen. Op elk bordje een bol ijs scheppen. Warme appelkaneelcompote erbij scheppen. Kaneelbiskwietjes ernaast leggen. Direct serveren.
IJs met warme appelkaneelcompote

nagerecht
4 personen
230 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
In steelpan appelcompote, rozijnen en kaneel zachtjes verwarmen. Op elk bordje een bol ijs scheppen. Warme appelkaneelcompote erbij scheppen. Kaneelbiskwietjes ernaast leggen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pot appelcompote
4 eetlepels rozijnen
2 theelepels kaneelpoeder
4 bolletjes vanilleijs
4 kaneelbiskwietjes




