Biefstuk met saliejus en ravioli

535 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Met koksmes courgette overlangs halveren, helften in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout ravioli 3 min. zachtjes koken. Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4 min. koken tot ravioli beetgaar is. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden. Vuur hoog zetten en aanbaksels losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder. Jus iets inkoken. Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over twee borden verdelen. Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.

Biefstuk met saliejus en ravioli

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig