
Ingrediënten
4 personen
80 g
pindarotsjes
8
galette wafels
1 beker
schepijs vanille-chocolade
slagroom
Aan de slag
Pindarotsjes fijnhakken. Op vier wafels elk 3 bollen ijs scheppen. Andere wafels erop drukken. Dubbeldekkers aan ijskanten door gehakte rotsjes wentelen. Dubbeldekkers op borden leggen en met slagroom garneren.
Vanille-choco dubbeldekkers

nagerecht
4 personen
425 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Pindarotsjes fijnhakken. Op vier wafels elk 3 bollen ijs scheppen. Andere wafels erop drukken. Dubbeldekkers aan ijskanten door gehakte rotsjes wentelen. Dubbeldekkers op borden leggen en met slagroom garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)80 g pindarotsjes
8 galette wafels
1 beker schepijs vanille-chocolade
0 slagroom