Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

585 kcal

35 min. bereiden

2.4/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal met platte rand (1,5 liter), ingevet


2005 week 12-13 - 2005 week 12-13

Aan de slag

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.

Wat vond je van dit recept?

Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig