Pittige tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

505 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(188)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 16-17 - 2005 week 16-17

Aan de slag

  1. Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.

  2. Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.

  3. Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Pittige tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig