Rundvleesreepjes met romige peperpasta

570 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(69)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2005 week 16-17 - 2005 week 16-17

Aan de slag

  1. Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.

Wat vond je van dit recept?

Rundvleesreepjes met romige peperpasta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig