Worstjes met saus van zongedroogde tomaten

740 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de tomaten uitlekken, vang de olie op en houd apart. Snijd de tomaten in reepjes. Verhit 4 el van de olie van de tomaten in een braadpan. Fruit de sjalot en knoflook 2 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en 100 ml water toe en kook het geheel op laag vuur. Breng de saus met de suiker en peper en zout op smaak.

  2. Verhit de olie in de pan en gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de sla met de dressing. Verdeel de worstjes over 4 borden, verdeel de tomatensaus ernaast en serveer met sla en stokbrood.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Worstjes met saus van zongedroogde tomaten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig