Auberginestoofpotje met bleekselderij

165 kcal

30 min. bereiden

3/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. In hapjespan ui in olie 1 min. bakken. Aubergine en bleekselderij toevoegen en 5 min. zachtjes bakken. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren en op bord iets laten afkoelen. Tomaten, azijn, suiker, kappertjes, olijven en pijnboompitten door auberginemengsel roeren en geheel zonder deksel ca. 10 min. zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Auberginemengsel laten afkoelen tot lauwwarm. Van basilicum enkele blaadjes apart houden voor garnering, rest fijnsnijden. Basilicum door aubergine roeren en blaadjes erover strooien. Lekker bij gebakken vis of 'groot vlees' als rollade, varkensfilet of kalkoenfilet.

Wat vond je van dit recept?

Auberginestoofpotje met bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig